logo Sherlook CRM systém

Efektívne CRM - Informačný systém pre obchodníkov, advokátov, exekútorov...

Mám záujem o osobnú nezáväznú prezentáciu aplikácie Sherlook

Ako sa Sherlook dostal do drevovýroby?
Pán z firmy na výrobu dreva a dyhy, volajme ho pán Peter, nebol vo svete počítačov najzbehlejší. Robil a manažoval veci ako vedel. Bol rád, že z objednávky, ktorá prišla na email si na papier vypísal rozmery, farby a iné detaily pre výrobu. Zároveň si poznačil veci do excelu, ktorý na tento účel používal. Potom vo výrobnej hale podal papier operátorovi, ktorý nastavil stroje podľa detailov zadávateľa a šup ho, nech uz je to drevo hotové.

Peter sa medzitým vrátil do kancelárie, kde vypracoval faktúru. Na papieri. Pripomínam, že opäť pracne z emailu povyťahovať detaily a prepísať. Keďže objednávky chodili dosť často, Peter sa celkom fajn nabehal a napísal. Na jednej strane výhoda, poviete si, aspoň nemusí ísť večer do fitka, na druhej strane každý cítil, že niečo by bolo treba zoptimalizovať.

Niekedy v tomto období, potreboval niečo ohľadom dreva vyriešiť aj náš kolega z práce.

Podnik je v našom meste, tak priamo na mieste videl ako to u Petra funguje. A to bola voda na náš mlyn. Predstavíme vám naše riešenie pán Peter ?

Odvtedy je Sherlook vo firme stálym zamestnancom. Spravuje všetku evidenciu, dokumenty a komunikáciu. Klient zadá online objednávku, ktorú Sherlook spracuje a ukáže operátorovi vo výrobe. Súbor sa naimportuje priamo do stroja a automaticky nastaví šírku, výšku, hrúbku a ostatné detaily. Práca operátora je len to skontrolovať.

Sherlook následne vygeneruje faktúru, podľa typu práce zahrnie povrchovú úpravu, či bolo lakovanie alebo chcel zákazník natrieť dyhu namodro. Pekné zlepšenie, čo poviete ?

Odkedy je vo firme Sherlook, chodí pán Peter do haly len na cigaretku. A mimochodom, pre jeho nový projekt si vybral na pomoc zase nás.