logo Sherlook CRM systém

Efektívne CRM - Informačný systém pre obchodníkov, advokátov, exekútorov...

Mám záujem o osobnú nezáväznú prezentáciu aplikácie Sherlook

Viete, že v CRM Sherlook môžete spravovať aj viac portfolií?
Portfólio je vlastnosť, ktorú väčšina zadarmo, alebo cenovo dostupných CRM systémov neponúka. A o čom to vlastne hovorím ?

Predstavme si modelovú situáciu. Mám celkom úspešnú firmu v oblasti predaja elektroniky, ale ako vášnivý rybár som si neodpustil príležitosť obchodovať aj s týmto tovarom. Ryby predsa zjedia veľa. Aby toho nebolo málo, v minulosti som sa venoval poisťovacej činnosti a zmluvy mi prinášajú peniaze stále. Navyše, pretože ma ľudia poznajú, hlásia sa mi už aj sami.

Ako to všetko zmanažovať ? Nechcem predsa miešať hrušky s jablkami a ani zákazníkov firmy s elektronikou s rybármi a už vonkoncom nie s ľudmi ktorých som poistil.

Riešením je systém Sherlook, v ktorom si jednoducho spravím 3 portfóliá.V jednom vediem záznamy o dodávateľoch a odberateľoch elektroniky, faktúry, objednávky komunikáciu aj sklad, v druhom portfóliu sú všetky informácie a dokumenty ohľadne obchodu s potrebami pre rybárov a ani kamoš, ktorého som minulý rok poistil sa v treťom portfóliu Sherlooku len tak nestratí :)